|
|

Прогноз погоди на період з 09 по 11 лютого в Україні

2014-02-09 Прогноз погоди на період з 09 по 11 лютого в Україні

З 09 по 11 лютого в Україні очікується переважно похмура погода з невеликими опадами у вигляді снігу або дощу. Протягом найближчих днів синоптики прогнозують підвищення температури до 1 ... 3 градусів тепла , вночі стовпчик термометра опуститься до 4 ... 2 градусів морозу. Вітер південно-західний і південно-східний, 2-4 м / с.

На заході України (Львівська , Івано-Франківська , Тернопільська , Волинська та Рівненська області) до вівторка збережеться хмарна погода з проясненням , протягом усього періоду дощитиме. Вдень стовпчик термометра підніметься до 8 ... 12 градусів вище нуля , вночі температура зафіксується в діапазоні від 0 до +6 градусів. Вітер південно-східний та південно-західний, 2-4 м / с.

У центральних областях України (Вінницька , Черкаська, Полтавська , Кіровоградська та Дніпропетровська області) в неділю і вівторок збережеться ясна суха погода , в середині періоду буде похмуро і дощитиме. Температура вдень зафіксується в діапазоні від 2 до 4 градусів тепла , вночі від 4 до 1 градуса морозу. Вітер південно-східний і південно-західний , 1-4 м / с.

У Східному регіоні (Харківська , Луганська та Донецька області ) найближчими днями синоптики прогнозують похмуру дощову погоду. У денний час потеплішає до 3 градусів вище нуля , вночі від-3 до +1 градуса. Вітер південно-східний , 2-6 м / с.

У Північному регіоні України (Житомирська , Київська , Чернігівська і Сумська області ) до вівторка очікується похмура погода з невеликими опадами у вигляді снігу або дощу. У денний час до плюс 2 градусів , вночі температура опуститься до 0 градусів. Вітер південно-східний, 1-3 м / с.

На Півдні України (Миколаївська , Запорізька , Одеська та Херсонська області , а також Кримський півострів) в неділю і понеділок буде похмуро , у вівторок , за прогнозами синоптиків , очікується ясна суха погода. Вдень близько 4 ... 5 градусів вище нуля , вночі похолодає до 0 ... +2 градусів. Вітер південний і західний , 1-7 м / с.