|
|

Прогноз погоди в Україні на період з 14 до 16 грудня

2013-12-14 Прогноз погоди в Україні на період з 14 до 16 грудня

З 14 по 16 грудня в Україні очікується переважно похмура погода з невеликим снігом в кінці періоду . У денний час температура зафіксується в діапазоні від -2 до +2 градусів , вночі похолодає до 7 ... 5 градусів морозу. Вітер південний і південно-східний , 2-4 м / с.

> На заході України (Львівська , Івано- Франківська , Тернопільська , Волинська та Рівненська області ) до понеділка збережеться похмура погода з невеликим снігом або дощем. Вдень стовпчик термометра підніметься до 2 ... 5 градусів вище нуля , вночі близько +1 ... -2 градусів. Вітер західний та північно-західний , 1-6 м / с.

У Північному регіоні України (Житомирська , Київська , Чернігівська і Сумська області ) у суботу збережеться ясна суха погода , в неділю і понеділок синоптики прогнозують похмуру погода з невеликим снігом. Вдень близько -3 ... +1 градуса , вночі стовпчик термометра опуститься до 9 ... 2 градусів нижче нуля . Вітер південний і південно-східний , 1-4 м / с.

У Східному регіоні (Харківська , Луганська та Донецька області ) похмуро і сніжно буде в суботу , в інші дні синоптики прогнозують ясну суху погоду. Вдень не нижче 7 ... 1 градуса морозу , у нічний час до мінус 19 ... 7 градусів. Вітер північно-західний , 2-8 м / с.

У центральних областях України (Вінницька , Черкаська, Полтавська , Кіровоградська та Дніпропетровська області) найближчими днями очікується переважно похмура погода з проясненням , в кінці періоду можливий невеликий сніг . Вдень температура зафіксується в діапазоні від 0 до +2 градусів , вночі не нижче 3 ... 1 градуса морозу. Вітер південний і південно-східний , 2-4 м / с.

На Півдні України (Миколаївська , Запорізька , Одеська та Херсонська області , а також Кримський півострів) очікується переважно похмура погода з невеликим снігом і дощем. Температура повітря зафіксується в діапазоні від 0 до +3 градусів , вночі похолодає до 6 ... 3 градусів нижче нуля . Вітер північний та східний , 1-3 м / с.