|
|

Прогноз погоди в Україні на період з 22 по 24 вересня

2013-09-22 Прогноз погоди в Україні на період з 22 по 24 вересня

З 22 по 24 вересня в Україні очікується переважно похмура погода з невеликим дощем. Синоптики відзначають поступове зниження температури від 16 до 14 градусів вище нуля, вночі стовпчик термометра підніметься до 9 ... 11 градусів зі знаком плюс. Вітер південно-західний і північно-східний, 2-7 м / с.

У Північному регіоні України (Житомирська, Київська, Чернігівська і Сумська області) у вівторок і середу буде ясно і без опадів, у четвер збережеться похмура погода з дощем. Температура в денний час зафіксується в діапазоні від 17 до 21 градуса тепла, вночі не нижче 12 ... 14 градусів зі знаком плюс. Вітер південно-східний, 1-6 м / с.

У центральних областях України (Вінницька, Черкаська, Полтавська, Кіровоградська та Дніпропетровська області) збережеться похмура погода з проясненням, невеликі дощі можливі протягом усього періоду. Вдень близько 16 ... 12 градусів тепла, вночі до плюс 9 ... 11 градусів. Вітер північний та південно-західний, 3-7 м / с.

У Східному регіоні (Харківська, Луганська і Донецька області) сонячних днів найближчими днями не передбачається, до вівторка тут буде хмарно з дощами. Вдень не нижче 10 ... 14 градусів тепла, у нічний час близько 8 ... 11 градусів зі знаком плюс. Вітер північно-східний та південно-західний, 3-7 м / с.

На заході України (Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Волинська та Рівненська області) в неділю і понеділок буде похмуро і дощитиме, у вівторок синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненням, опадів не передбачається. Вдень до плюс 13 ... 15 градусів вище нуля, вночі близько 7 ... 11 градусів зі знаком плюс. Вітер західний та північно-західний, 1-8 м / с .

На Півдні України (Миколаївська, Запорізька, Одеська та Херсонська області, а також Кримський півострів) в неділю і вівторок синоптики прогнозують хмарну суху погоду з проясненням, понеділок видасться похмурим і дощовим. Вдень температура повітря зафіксується в діапазоні від 16 до 19 градусів вище нуля, вночі не нижче 11 ... 13 градусів зі знаком плюс. Вітер західний та північно-західний, 3-8 м / с.